Csillagkapu - Az igazság ládája feliratos (2008)

2010.05.05. 17:05 | Farkasfivér | Szólj hozzá!

Címkék: sci fi csillagkapu

CSK-1 értesül róla, hogy az Ori még több hajót készül átküldeni a Szuperkapun, hogy végre elfoglalhassa a Földet. Dr. Jackson felfedezi, hogy az Ori anyagalaxisában található az Igazság Ládája, egy Ős ereklye, amellyel véget lehetne vetni az Ori fenyegetésének. A CSK-1 ezért felszáll az Odyssey űrhajóra, hogy elutazzanak a távoli galaxisba, és megtalálják az Igazság Ládáját. Azonban az IOA-nak, a Csillagkapu Programot felügyelő nemzetközi bizottságnak más tervei vannak, így hőseink kintragadnak két ellenség szorításában...

Stargate: The Ark of Truth (Csillagkapu: Az Igazság Ládája)
Bemutató: 2008. március 11. (DVD)
Rendezte: Robert C. Cooper
Írta: Robert C. Cooper

Szereplők:
Ben Browder, Michael Shanks, Amanda Tapping, Christopher Judge, Claudia Black, Beau Bridges, Martin Christopher, Tim Guinee, Moreena Baccarin, Julian Sands, Greg Anderson, Currie Graham és Sarah Strange.


Amikor elindul a film,jobb klikk-menü-subtitle tracks ban,bekapcsolni a feliratot!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr371976882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása